Giant media installation

  • DATE: Summer 2013
  • CLIENT: Pro Media
  • WORK COMPLETED: Giant media installation

The chic shopping village at Bicester was in need of some refurbishment work to its office buildings, so Pro-Media were tasked with providing a suitable solution to maintain the premium appearance of the Village whilst works were undertaken. Working for Pro-Media, Hi-Maintenance were tasked with surveying the existing scaffold framework,agreeing a safe and effective method of installation,  providing and installing a sub-frame, and then installing the tensioned banner to this framework. All works were carried out outside of working hours to minimise disruption at the Village. All aspects of the project were completed on time, with the final appearance in keeping with the image of the Village.